logo

telefon 0800-100-100
lokacija najbliža poslovnica
prijava prijavi se online
oblak oblak oblak

Vesti

Ovde možete pročitati najnovije vesti u vezi sa uslugom Antena PLUS.

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da mts AntenaTV, preko koje je realizovana usluga Antena PLUS, od 1. novembra 2021. nastavlja da posluje u okviru kompanije Telekom Srbija.
Izabrani paketi usluge koje trenutno koristite ostaju na snazi za vreme trajanja vaših ugovora i iznos vašeg računa ostaće nepromenjen.
Pripremamo za vas novu, bogatiju ponudu i radujemo se daljoj uspešnoj saradnji!
Preduzeća Telekom Srbija i JP Emisiona tehnika i veze omogućili su svim korisnicima koji televizijski program prate preko TV antene, odnosno preko terestrijalnog signala, da vide veliki broj kvalitetnih TV kanala i to bez dodatne naknade!
Na ovaj način, preko 200.000 naših korisnika sada će moći da vide nove i zabavne sadržaje, što će ispuniti vreme koje provodimo zajedno sa porodicom i prijateljima tokom trajanja vanrednog stanja zbog korona virusa.
Pored kanala sa nacionalnom i regionalnom frekvencijom, koje ste do sada gledali, od danas smo obezbedili da uživate i u programu novih TV kanala, poput Arene Sport, Agro TV, Kitchen TV, te Nickelodeon, K1, Kazbuka i TVDR i različitih filmskih i serijskih kanala koji su do skora bili dostupni samo na Antena + paketu.
Ukoliko na svojoj listi ne vidite dodatne kanale, molimo vas da pokrenete pretragu kanala na vašem STB uređaju.
Za sve dodatne informacije i tehničku podršku možete nam se obratiti na sledeće telefonske brojeve:
011 254 43 58
0800 100 100

Specijalna akcija televizije Antena Plus očekuje vas do 31. oktobra 2021. godine! Ukoliko se prijavite za uslugu u navedenom periodu moći ćete da, za samo 599 dinara mesečno uz ugovornu obavezu od 24 meseca, uživate u najboljim sportskim, filmskim i dečijim kanalima uz digitalni kvalitet slike. Iskoristite priliku i prijavite se odmah ONLINE, pozivom na 0800-100-100 ili u najbližoj mts poslovnici.

© 2021. mts Antena TV d.o.o. Sva prava zadržana.

O NAMA | OPŠTE ODREDBE | NACRT UGOVORA O STATUSNOJ PROMENI